Tahsin ERDEM
ZONGULDAK BELEDİYE BAŞKANI
Biyografi Mesajı Fotoğraflar
Başkanın Sosyal Medya Hesapları

02/10/2023 TARİHİNDE VEFAT EDENLER

02 Ekim 2023

02/10/2023 TARİHİNDE VEFAT EDENLER

Bahçelievler Mahallesi sakinlerinden , Melahat Özdemir’in eşi , Bülent ve Rukiye Özdemir’in babaları ,Mahmut , Tuğba , Ali ve Davut’un dedeleri , Şevket , Sadık ve Cemal’in kardeşleri ,Saniye Özdemir ve Murat Gedik’in kayınpederi ,Celal ÖZDEMİR vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Uzun Mehmet Camiinde kılınacak öğlen namazının ardından Kayabaşı Aile Mezarlığı’na defnedilecektir.Akraba, dost ve tanıdıklarına üzüntüyle duyurulur.

Belediye Başkanlığı Celal Özdemir’e Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı diler.

 

Ontemmuz Mahallesi sakinlerinden , Asiye Yılmaz’ın eşi , Nail Yılmaz’ın kardeşi , Metin Yılmaz ve Gülcan Dal’ın abileri ,Ender Dal’ın kayınbiraderi ,Zeki Elibol’un eniştesi , İbrahim YILMAZ vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Ontemmuz Camiinde kılınacak ikindi namazının ardından Ontemmuz Aile Mezarlığı’na defnedilecektir.Akraba, dost ve tanıdıklarına üzüntüyle duyurulur.

Belediye Başkanlığı İbrahim Yılmaz’a Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı diler.

 

Merhum Musa ve Aysel Arslancık’ın oğulları ,Nazmiye , Ümran ve İtfaiye Müdürlüğünden emekli Hüseyin Arslancık’ın abileri ,Nafiye Arslancık’ın eşi , Yeşim Karadeniz ve Emre Arslancık’ın babaları , İtfaiye Müdürlüğünden emekli Muhammet ARSLANCIK vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Uzun Mehmet Camiinde kılınacak ikindi namazının ardından İnağzı Dilektepe Aile Mezarlığı’na defnedilecektir.Akraba, dost ve tanıdıklarına üzüntüyle duyurulur.

Belediye Başkanlığı Muhammet Arslancık’a Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı diler.